12 April, 2008

Latest News - MY SERBIA CD * * * Najnovije u vezi CD MOJA SRBIJA


Za sve zainteresovane za CD Moja Srbija, koji se nalaze van Srbije imamo dobre vesti!
Od sada CD Moja Srbija moze da se nabavi, lako, jednostavno, i iz inostranstva!
Kao sto smo vec najavili, pored prodaje u Beogradu i ekspresne isporuke na teritoriji Srbije, razmatrane su najoptimalnije opcije za porucivanje sa prostora izvan Srbije.
Cilj nam je bio da omogucimo nasim ljudima iz svih krajeva sveta, i drugima koje interesuju prirodne lepote Srbije, da sto lakse i bez vecih problema mogu da nabave ovaj jedninstveni CD.
To je sada moguce zahvaljujuci saradnji koju smo uspostavili sa poznatnim On-line Shopping Web-sajtom Yu4You.com!
Direktno sa web-sajta Yu4You - International Online Shopping mozete odmah poruciti svoj primerak CD Moja Srbija ili onoliko koliko vam je potrebno, ukoliko zelite da obradujete rodjake, prijatelje ili poznanike ovim unikatnim poklonom.
Kupovina preko Yu4You je pouzdana, sigurna i bezbedna, sve transakcije su enkriptovane a isporuka garantovana i pracena sve CD Moja Srbija dok ne stigne u vase ruke.
Jos nesto - posto narucite svoj CD Moja Srbija, mozda cete pozeleti da pogledate i druge stvari koje se nalaze na asortimanu Yu4You, uvereni smo da cete pronaci citav niz lepih, zanimljivih i korisnih artikala iz Srbije.
Za sada - uzivajte u CD Moja Srbija koji mozete odmah naruciti putem Yu4You, International online shopping - Isporuka u sve zemlje sveta!