13 September, 2008

Moja Srbija CD podrzava svetski dan borbe protiv dijabetesa

U skladu sa Rezolucijom Ujedinjenih Nacija o borbi protiv dijabetesa u svetu, i ove godine ce biti obelezen Svetski dan protiv dijabetesa.
Moja Srbija CD podrzava aktivnosti ciji je cilj poboljsanje zdravlja ljudi celog sveta kao i u nasoj zemlji, posebno mladih.

Postala je tradicija da se u znak podrske ovim akcijama sirom sveta znacaji objekti i monumenti osvetle plavom bojom, kojom je obojen i znak UNITE for diabetes - plavi krug.
U nasoj zemlji prosle godine plavom bojom je osvetljena zgrada Skupstine i Beogradski Pobednik; u Americi - najvisa zgrada na svetu, Empajer stejt bilding; u Kanadi - Nijagarini vodopadi su svetlom obojeni u plavo a u Kini jedan deo Kineskog zida... i tako dalje.

Ove godine akcija se siri - osim velikih, znacajnih objekata, bice upaljeno bezbroj plavih svecica, gde god ko bude zeleo.

A na ovoj stranici mozete i vi sami sibolicno osvetliti deo istine o dijabetesu, pomocu virtuelne svecice. Da! Probajte. Prinesite strelicu svog misa na baner (slicicu) u vrhu strane, desno...