09 March, 2011

Poklon ili suvenir iz Srbije. Prirodne lepote Srbije

Ako vam za neku priliku zatreba lep poklon ili mozda suvenir iz Srbije, svakako obratite paznju na ove redove. Multimedijalni CD Moja Srbija je upravo to. Moze da bude lep, kulturan, zabavan i koristan poklon za nekog ko nije iz Srbije, takodje i poklon nekome ko jeste iz Srbije a sad zivi daleko, kao i poklon svakome ko bi voleo da bolje upozna prirodne lepote Srbije, turisticke znamenitosti, kulturno istorijske spomenike, geografiju i arhitekturu Srbije i prirodne retkosti za koje mnogi ne znaju.
Uz pratece podatke na engleskom i srpskom jeziku i pozadinsku muziku (pesme grupe Legende) koja se po zelji moze ukljuciti ili iskljuciti, ovaj multimedijalni CD moze se pratiti na bilo kom kompjuteru sa Windows-om.
Sta jos cini da Moja Srbija bude interesantan i praktican poklon? CD se isporucuje, umesto u obicnoj plasticnoj kutiji, u specijalno dizajniranom trodelnom kartonskom omotu koji je uvezan satenskom trakom sa masnicom, sto daje gotov poklon ili suvenir, spreman da ga odmah poklonite nekom, bez naknadnog pakovanja. Mozete ga  takodje, pokloniti i sebi ili svojim ukucanima. I stariji kao i mladi bice, uvereni smo, zadovoljni onim sto ovakav poklon - suvenir moze da im pruzi. Ovakav poklon moze biti od koristi i ucenicima kako bi sto bolje upoznali Srbiju i videli mnogo toga o cemu se pise u udzbenicima ili ne pise. Moja Srbija CD je, jednom recju, koristan, kulturan i lep poklon za sve prilike, kao sto moze biti i suvenir za posetioce Srbije i svima koje interesuju prirodne lepote Srbije.

Moja Srbija CD je jedinstven poklon ili poseban suvenir, kakav jos niste videli.

No comments: